• Ni na zalogi
Na seznam želja (0)

Oxbow Young rabbit food za mlade zajce

14,97 €
Z DDV

Popolna hrana za mlade kunce do 6. meseca. Teža: 2,27kg ali 4,54 kg. Možno je kupiti tudi 11 kg, povpraševanje pošlite na mail.

Pravkar: 1 Pravkar obiskovalcev
Teža
Količina
Ni na zalogi

Bunny Basics Young so peleti na bazi lucerne Narejeni posebej za posebne prehranske potrebe mladih kuncev vzrejenih v velikih prostorih. Kunci so strogi rastlinojedci in prehrana bogata z vlakninami, je nujna za njihovo zdravje. Alfalfa se uporablja kot vir beljakovin, ki vsebuje optimalno uravnotežene amino kisline, potrebne za rast in zdravje kuncev.

Bunny Basics Young lahko ponudimo tudi odraslim kuncem, ampak le kot dodatek. Ce se dopolni z neomejeno kolicino senom , lahko Bunny Basics Young ponudimo tudi brejim in dojecim samicam.

 Mlajše živali imajo drugacne prehranske potrebe kot odrasli kunci. Oxbow Bunny Basics Young v celoti izpolnjuje vse posebnih prehranjevalnih zahtev.

Priporocamo postopoma spreminjati hrano, da se omogoci prebavnemu sistemu, da se prilagodi na novo dieto. Nekatere živali ne želijo sprememb, zato je potreben cas in potrpljenje, ko spreminjamo hrano.

Beljakovine 15,0%
Olja in maščcobe 2,5%
Vlaknine 23%
Kalcij 0,80%
Fosfor 0,40%
Pepel 6,5%

BB5

Podatkovni list

Ustrezno za:
Kunce

Specifična referenca

ean13
744845401003
Nov

Vašemu ljubljenčku bo morda všeč tudi

Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.

Oxbow Young rabbit food za...

14,97 €