• Ni na zalogi
0

Oxbow Critical drobno mlet 100g

18,97 €
Z DDV

Critical Care® je premium hrana za živali v okrevanju, ki se lahko uporablja za rastlinojede živali, ki ne želijo jesti svoje obicajne prehrane zaradi bolezni,operaciji ali slabe prehranjenosti.

Pravkar: 1 Pravkar obiskovalcev
Količina
Ni na zalogi

Ta posebej oblikovan iz delek vsebuje vse nujno potrebne hranilne snovi za popolno prehrano, kot tudi visoko raven vlaknin Timothy sena za zagotovitev ustrezno psihiloško in prebavno stanje Na voljo v Janež in Jabolka-Banana okusu. Critical Care Fine Grind® je namenjen za hranjenje po cevki ali brizgi ali pa kot tudi po tradicionalni metodi.

Pred uporabo se posvetujte z veterinarjem specializiranim za glodalce !

Sestavine:
Timothy travna moka, sojine lušcine,sojina moka, pšenični kalcki, Xanthan Gum,kalcijev klorid, sladkorni trs, sol, kalijev klorid, L-askorbil-2-monofosfat(vitaminC), sojino olje, magnezijev sulfat, Papaya, Ananas, apnenec, naravna aroma,ovseni zdrob, pšenični zdrob, kvas kultura(dehidrirani),vitamin E, holin klorid, cinkov proteinat,cinkov sulfat,železov sulfat, Niacin, bakrov sulfat, Selen, Kvas, vitamin A, folna kislina, D-Kalcijev pantotenat, bakrov proteinat, riboflavin, manganov proteinat, biotin, manganov oksid, tiaminov mononitrat, vitamin B12, natrijev selenit, piridoksin hidroklorid, kobalt karbonat, vitamin D3 dodatek ,kalcijev jodat

 

CRIT-FG

Specifična referenca

Prenesi

Download Dosage Card

Prenesi (296.36KB)

Vašemu ljubljenčku bo morda všeč tudi

Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.

Oxbow Critical drobno mlet...

18,97 €